Eugenia van Bon, aangenaam!

Cijfers en mensen. Het lijken twee uitersten, maar zijn toch onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn omgeven door cijfers. En dan gaat het vaak over geld.

Passie

Lange tijd dacht ik dat mijn passie bij cijfers lag. Maar gaandeweg mijn leven en carrière merkte ik dat de mens achter deze cijfers en de bijbehorende vraagstukken mij energie geven. Om hier op een gedegen en professionele manier invulling aan te geven heb ik naast mijn financiële loopbaan verschillende erkende opleidingen gevolgd.

 

Eugenia van Bon

SJD, MfN en RFEA

Zo heb ik de opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening, MfN-registermediator en Register Financieel EchtscheidingsAdviseur afgerond. En periodiek volg ik trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van scheiding. Met dit pakket begeleid ik mensen die voor een scheiding komen te staan op alle vlakken, zowel emotioneel als financieel en fiscaal. Deze combinatie van mensen met een hulpvraag en de mij zo bekende cijfers is mij op het lijf geschreven.

 

 

Kennis maken?

De impact van een scheiding op jullie leven, maar ook op dat van je omgeving is groot. Emotioneel is een scheiding een zware belasting en tegelijkertijd komen er zakelijke vragen op je af. Dat valt niet mee.

Met mijn kennis en mijn werk- en levenservaring kan en wil ik jullie begeleiden bij de financiële, fiscale en juridische zaken rond de (echt)scheiding. Daarbij verlies ik jullie als mens en jullie emoties niet uit het oog.

Graag nodig ik je uit contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kun je wat eerste vragen kwijt en kan ik jullie uitleggen wat ik voor je kan betekenen.  Daarna besluit je of je met mij in zee wilt gaan voor begeleiding en ondersteuning om er samen zo goed mogelijk uit te komen.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Eugenia van Bon