Mediation

Bij een (echt)scheiding horen emoties. Beide partners kunnen daar heel verschillend mee omgaan, waardoor het moeilijk wordt om met elkaar in gesprek te blijven. Toch is dat nodig, zeker wanneer er kinderen betrokken zijn.

In gesprek blijven

Ouderschapsplan, echtscheidingsconvenant, belangrijke onderwerpen waar je goed over na moet denken en samen over in gesprek moet gaan, tot overeenstemming moet komen. Mediation helpt je hierbij. Je hoeft geen ruzie te hebben om een mediator in het proces te betrekken, een mediator geeft je tools om tot goede afspraken te komen.

Scheiding en mediation

 Problemen vertrouwelijk bespreken

Een mediator is een vertrouwenspersoon. Iemand waarbij je problemen neer kunt leggen en in veiligheid kunt bespreken op welke manier je hiermee om kunt gaan. Zowel emotionele en praktische problemen als je financiële huishouding worden vertrouwelijk besproken.

Een mediator is en blijft neutraal. Ik bemiddel niet alleen maar begeleid jullie naar een stukje rust. Dat ik daarbij ook kennis van en ervaring met financiële zaken heb, maakt het eenvoudiger. Jullie hele pakket aan vragen kun je bij één persoon neerleggen. Uiteindelijk bepalen jullie zelf de uitkomst.

Erkend mediator

Ik ben MfN-registermediator en voldoe hiermee aan de kwaliteitseisen van de Mediationfederatie Nederland. Mijn wens is om jullie te begeleiden bij alle stappen in het scheidingstraject. Zodat je allebei de draad van het leven weer op kunt pakken. Financieel en emotioneel.
‘Je hoeft het niet alleen te doen.’

Samen aan de slag?

Vestigingen in Huissen, Gorinchem en Dordrecht of gewoon bij jullie thuis.