Scheidingsbegeleiding

Regio Drongelen

Financiële begeleiding tijdens scheiding

Een professionele en betrokken aanpak voor, tijdens en na uw scheiding!

Een scheiding is een van de ingrijpendste gebeurtenissen in een mensenleven. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Een scheiding gaat over emoties en over praktische zaken. En over geld. Hoe kom je daar samen uit?

Mediation

Eugenia van Bon is een ervaren MfN-registermediator en financieel echtscheidingsadviseur. Een mediator is een neutrale vertrouwenspersoon die jullie helpt samen in gesprek te blijven. ‘Ik begeleid stellen die uit elkaar gaan en ik denk mee in mogelijke oplossingen.

Jullie komen voor veel keuzes te staan. Er moet een ouderschapsplan en een scheidingsconvenant opgesteld worden. Er is sprake van ten minste een verhuizing en er komt financieel, fiscaal en juridisch veel op jullie af.

Financiële expertise

Elke keuze die je maakt heeft financiële gevolgen. Over de zorgverdeling in het ouderschapsplan en over gezamenlijke bezittingen en schulden, waaronder jullie woning en de verzekeringen. En dan zijn daar nog kinder- en partneralimentatie, toeslagen en jullie pensioenen.  Hoe gaat het inkomen er na scheiding uit zien? Met mij als financieel echtscheidingsadviseur en mediator hebben (ex-)paren, die al zoveel aan het hoofd hebben, te maken met één aanspreekpunt die voor jullie doorrekent en coördineert, financieel, fiscaal en juridisch. Daarbij verlies ik jullie als mens en jullie emoties niet uit het oog.

En wanneer jullie al de stap naar een advocaat hebben gezet, is er vaak behoefte aan een second opinion over de financiële kanten van de scheiding. En ook na de scheiding of wanneer er nieuwe wetgeving komt zijn er vaak nog vragen. Ook daarvoor kun je bij mij terecht. Ik bemiddel niet alleen maar ik begeleid ook naar een stukje rust.

Woon je in Drongelen, neem contact met mij op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, bij mij op kantoor, gewoon bij jullie thuis of via videobellen.’

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

Eugenia van Bon

Neem contact op

Contact

Wat doen wij in alle regio’s?

Mediation

Een combinatie van bemiddeling en begeleiding voor een gezamelijk en onderbouwd plan.

De kinderen

Begeleiding met en voor de kinderen om een juiste regeling te maken.

Financieel

Een goed overzicht om een juiste keuze en overeenstemming te maken.